Deze broer haalt een grap uit op zijn zusje. Let goed op de reactie van het zusje..HAHA!

DeLachspier   October 22, 2016   Comments Off on Deze broer haalt een grap uit op zijn zusje. Let goed op de reactie van het zusje..HAHA!

Broers en zussen proberen het leven van de ander vaak zuur te maken. Dit doen ze dan ook niet altijd gemeend, maar meestal alleen om de ander te plagen. Ook deze broer haalt een grapje uit op zijn zusje. Dit is een prank die je eigenlijk altijd kan uitvoeren! Het is simpel, het werkt en het hoeft niet altijd in de auto!
auto grap familie zusje broer

 

over de video:
In de video zie je een broer die achter het stuur zit in de auto. Zijn kleinere zusje is vredig aan het slapen op de achterbank en zijn broer wilt haar even terugpakken voor alle geintjes die zij op hem heeft uitgehaald. Hij wacht enkele seconden en vervolgens geeft hij een korte schreeuw. Blijf goed kijken naar de gezichtsuitdrukking van zijn zusje, die snapt er helemaal niets meer van! Sommige grapjes kunnen kort en krachtig zijn en met dit grapje kan je iedereen terugpakken die jou ooit heeft laten schrikken of niet laat slapen! DEEL dit met jouw vrienden op FACEBOOK!

Deel dit met jouw vrienden
video
Deel dit met jouw vrienden

Vind ons leuk!

Vorige Video

Comments are closed.