Dit meisje moet haar vader iets vertellen…Wat dit is? Wij kwamen NIET meer bij! HAHA!

DeLachspier   October 21, 2016   Comments Off on Dit meisje moet haar vader iets vertellen…Wat dit is? Wij kwamen NIET meer bij! HAHA!

Ken jij dat probleem als een man de toiletbril niet omlaag doet als je op de toilet wilt zitten? Dit is een probleem waar vrouwen al jaren tegen aanlopen en er zijn duizenden discussies over wie nou eigenlijk gelijk heeft. De één zegt dat je het zelf wel naar omlaag kan doen en de ander vraagt waarom het zo’n groot probleem is..Het meisje in de video komt heel volwassen over. Luister goed naar de manier waarop ze tegen haar vader praat! Geweldig!
dochter zegt tegen vader dat hij wcbril omlaag moet doen humoristisch

 

over de video:
In de video zie je een man en een dochter die samen rond het bed zitten. De dochter komt net uit de wc en zag dat de bril nog omhoog stond van de wc. Dit dochtertje lijkt net een volwassen vrouw die klaagt over het feit dat het naar haar taak is om de bril weer omlaag te doen! De toon die ze aanneemt terwijl ze tegen haar vader praat is hilarisch om te horen. Kon jij ook lachen om de reactie van dit lieve meisje? DEEL dit dan met jouw vrienden op FACEBOOK!

Deel dit met jouw vrienden
video
Deel dit met jouw vrienden

Vind ons leuk!

Comments are closed.