Deze kleinzoon verrast zijn opa. Let dan op de reactie van opa…om van te SMELTEN!

DeLachspier   October 21, 2016   Comments Off on Deze kleinzoon verrast zijn opa. Let dan op de reactie van opa…om van te SMELTEN!

Er gaat niets boven een mooie verrassing. De vrouw in de video geeft een prachtige verrassing voor haar vader. Dit is een daad uit liefde! Haar ouders wonen in Duitsland en zij zelf in Amerika en ze zien elkaar eigenlijk alleen in de lente. Vanwege de slechte gezondheid van haar vader heeft zij dus een verrassing voor haar vader door eens eerder te komen, want haar vader mag niet meer vliegen. Haar vader vertelt altijd hoeveel hij zijn kleinzoon mist en denkt elke dag aan hem. De liefde tussen kleinzoon en opa is onbetaalbaar. Haar moeder wist van deze verrassing vanaf het begin en de reactie van haar vader is GEWELDIG!
liefde-relatie-opa-kleinzoon-familie-verrassing-reizen-in-huis

over de video:
In de video zie je een vrouw die de deur opendoet van haar vaders huis. Ze wilt haar vader verrassen door eens eerder op visite te komen, want hij mist zijn kleinzoon gigantisch erg. Zijn kleinzoon weet waar hij ligt en voor je het weet laat hij hem schikken terwijl hij aan het slapen is. Opa staat perplex als hij zijn kleinzoon ziet. Hij gelooft er helemaal niets van en zijn reactie is prachtig! Onze harten smolten toen wij deze lieve reactie zagen. Vond jij dit ook prachtig om te zien? DEEL dit dan even met jouw vrienden op FACEBOOK! Dit zijn de momenten waarvoor wij het doen in het leven!

Deel dit met jouw vrienden
video
Deel dit met jouw vrienden

Vind ons leuk!

Comments are closed.