Deze man zingt een liedje van Frozen. Luister dan goed naar de tekst..Dit is HILARISCH!

DeLachspier   October 19, 2016   Comments Off on Deze man zingt een liedje van Frozen. Luister dan goed naar de tekst..Dit is HILARISCH!

Sommige ouders verdienen medailles voor hun geweldige optreden als ouder! Ze zijn niet alleen goed met  de opvoeding, maar kunnen ook anderen keihard laten lachen. Veel ouders verliezen hun humor vanwege het ouderschap. Ze worden TE serieus en verliezen daarom een gedeelte van hun energie en pret ergens onderweg. Maar voor de ouders die dit jonge energieke gedeelte niet verliezen, wij doen onze petje af voor jullie! De video hieronder is een prachtig voorbeeld van een man, die zijn levenslust nog niet heeft verloren! Luister goed naar de woorden van dit liedje! Prachtig.
man-zingen-geluid-frozen-parodie-humoristisch-humor-liefde-familie

 

over de video:
In de video zie je een man die het bekende liedje zingt van: Frozen, namelijk “Let it Go”. De man zit achter zijn piano en begint met zingen. Zodra je goed luistert naar de woorden die hij zingt, dan kom je er al gauw achter dat dit niet de originele woorden zijn, maar dat dit een parodie is op de originele versie! Wij konden in ieder geval keihard lachen om deze man en 3 miljoen anderen ook! Vond jij dit ook GEWELDIG om te zien? DEEL dit dan met jouw vrienden op FACEBOOK!

Deel dit met jouw vrienden
video
Deel dit met jouw vrienden

Vind ons leuk!

Comments are closed.