Dit meisje krijgt haar kleding niet uit. Zodra je ziet waarom dit niet lukt…ACHTERLIJK!

DeLachspier   October 19, 2016   Comments Off on Dit meisje krijgt haar kleding niet uit. Zodra je ziet waarom dit niet lukt…ACHTERLIJK!

Sommige dingen kan je beter doen als er andere mensen om je heen staan om te helpen als het fout gaat. Hetzelfde geldt voor het meisje in de video hieronder. Zij houdt zoveel van kleding, dat één paar blijkbaar niet genoeg was. En wie dom wilt zijn, moet dan ook op de blaren gaan zitten om iets af te leren. Bekijk de video hieronder en je begrijpt wat wij bedoelen, haha! Het heeft iets te maken met kledingstukken…heel veel kledingstukken…!
kledingstukken meisje uitdoen van t-shirts gaat fout kleding

over de video:
In de video zie je een meisje die een uitdaging aangaat met iemand. De uitdaging luidde: “ik daag je uit om 100 kledingstukken te dragen over elkaar”. Dit meisje deed dit vervolgens en had er niet ov er nagedacht dat ze ook deze kledingstukken weer uit moest trekken. Dit resulteerde in deze hilarische video. Wij vinden het ergens wel zielig voor haar, maar aan de andere kant ook weer erg dom en grappig! Kon jij hier ook om lachen en vond je haar actie ook niet heel slim..DEEL dit dan met jouw vrienden op FACEBOOK!

Deel dit met jouw vrienden
video
Deel dit met jouw vrienden

Vind ons leuk!

Comments are closed.