Hij wilt zijn vriendin de ULTIEME verrassing geven. Kijk goed hoe hij dit doet! WAUW!

DeLachspier   October 18, 2016   Comments Off on Hij wilt zijn vriendin de ULTIEME verrassing geven. Kijk goed hoe hij dit doet! WAUW!

Sommige mensen doen er alles aan om met iemand te trouwen. Deze oprechte liefde moet men tegenwoordig koesteren. Er zijn nog weinig relaties die lang duren en bijna twee van de drie huwelijken gaan tegenwoordig kapot. Om de uitspraak “tot de dood ons scheidt” een klein beetje in stand te houden, hebben wij hieronder een video geplaatst van een man die op geweldige wijze zijn vriendin ten huwelijk vraagt. Dit deed hij niet door een simpele: “Wil jij met mij trouwen?” Maar hij deed dit op een geheel originele manier..
trouwen aanzoek doen bij zwangere vrouw lief aanzoek man liefde familie vrouw

over de video:
In de video zie je Ray Smith die op een bijzondere wijze zijn zwangere vrouw Claire ten huwelijk vraagt. Hij begon met de voorbereidingen van zijn huwelijksaanzoek 150 dagen geleden en het eindresultaat is prachtig! Elke dag maakte hij een foto en op elke foto had hij een briefje waarop de tekst stond: “Wil je met mij trouwen?” Wat is de video mooi geworden zeg! Wij wensen de twee een prachtig huwelijk en veel geluk toe! Bekijk en DEEL deze prachtige video op FACEBOOK met jouw vrienden!

Deel dit met jouw vrienden
video
Deel dit met jouw vrienden

Vind ons leuk!

Comments are closed.