Deze man raakt voor het eerst een slang aan. Maar DAN gebeurt het onverwachtse..HAHA!

DeLachspier   October 17, 2016   Comments Off on Deze man raakt voor het eerst een slang aan. Maar DAN gebeurt het onverwachtse..HAHA!

Reptielen zijn merkwaardig koudbloedige dieren. Wist je dat er meer dan 10.000 verschillende soorten reptielen zijn? Als je gaat kijken naar wat voor dieren mensen nou leuk vinden, is er niet zo’n heel grote groep die houdt van reptielen. Als je aan reptielen denkt, denk je vaak aan: slangen, salamanders of krokodillen. Vandaag hebben wij een hilarisch filmpje weten te vinden van een nieuws verslaggever die voor het eerst in de show te maken krijgt met een slang en een salamander. Blijf kijken tot het einde en je dag kan niet meer stuk!
dieren reptielen slang salamander nieuws verslaggever dieren humoristisch

over de video:
In de video zie je twee mannen. Een nieuws verslaggever en iemand die werkt met reptielen. De verzorger van de reptielen heeft twee soorten reptielen meegenomen. Hij heeft de slang vast en wilt de man laten voelen hoe de huid aanvoelt van de slang. De nieuws verslaggever gaat langzaam naar voren en raakt de slang langzaam aan. Hij is erg bang voor de slang, maar blijf dan opletten wat er dan gebeurt…Onze dag kan in ieder geval niet meer stuk toen wij DIT zagen! Vond jij dit ook hilarisch om te zien? DEEL dit dan met jouw vrienden op FACEBOOK! Dit is één van de mooiste reacties ooit!

Deel dit met jouw vrienden
video
Deel dit met jouw vrienden

Vind ons leuk!
 

Comments are closed.